fbpx

Flexgenoot. De beste kandidaten!

Flexgenoot Uitzendburo | Werving & Selectie is een Zaans bedrijf en houdt zich bezig met het vinden van de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. En met het vinden van de beste banen voor onze kandidaten. Dat doen wij, naar keuze, op basis van van uitzenden – waarbij wij de medewerker in dienst nemen en uitlenen aan onze opdrachtgever – en op basis van werving & selectie, waarbij onze kandidaat in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Voor veel bedrijven is het vinden van een nieuwe medewerker geen dagelijkse kost. Ze zijn er organisatorisch niet op ingericht en vaak doet een medewerker dat ‘er bij’​. De organisatie van Flexgenoot is juist ingericht op het vinden van de beste kandidaat. Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze infrastructuur, netwerk, licenties, aanpak, ervaring en expertise. Het resultaat is een groter bereik en betere kandidaten.

Bovendien is het vinden van nieuwe medewerkers arbeidsintensief. Het vereist continue aandacht op het proces. Door het over te laten aan Flexgenoot houden opdrachtgevers meer tijd over. Tijd die ze kunnen besteden aan hun vak, klanten en bedrijf. Dat leidt tot snellere groei.

Onze backoffice is volledig gedigitaliseerd en wordt verzorgd door onze backofficepartner One People Services. Zij zijn NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid. Kwaliteitskeurmerken die ondernemers en medewerkers zekerheid bieden.

Flexgenoot. Samen komen we verder!