fbpx

Flexgenoot. De beste kandidaten!

Flexgenoot Uitzenden | Werving & Selectie is een Zaans bedrijf en houdt zich bezig met het vinden van de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Dat doen wij, naar keuze, op basis van uitzenden of werving & selectie, waarbij de kandidaat direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.

Voor veel bedrijven is het vinden van een nieuwe medewerker geen dagelijkse kost. Ze zijn er organisatorisch niet op ingericht en vaak doet een medewerker dat ‘er bij’​. De organisatie van Flexgenoot is ingericht op het vinden van de beste kandidaten. Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze infrastructuur, netwerk, licenties, aanpak, ervaring en expertise. Het resultaat is een groter bereik en betere kandidaten.

Het vinden van nieuwe medewerkers is arbeidsintensief. Het vereist continue aandacht op het proces. Door het over te laten aan Flexgenoot houden opdrachtgevers meer tijd over. Tijd die ze kunnen besteden aan hun vak, klanten en bedrijf. Dat leidt tot snellere groei.

Onze backoffice is volledig gedigitaliseerd. Wij werken samen met One People Services. Zij zijn NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid. Kwaliteitskeurmerken die ondernemers en medewerkers zekerheid bieden.

Flexgenoot. Samen komen we verder!