fbpx

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar medewerkers die direct bij u in dienst treden? Wij helpen u graag met het vinden van de beste medewerkers. Vertel ons wat u zoekt en wij nemen alle wervings- en selectie activiteiten over. 

Voordelen van Flexgenoot

De kans dat u via ons in contact komt met de beste medewerker is groter dan wanneer u het zelf doet. Onze organisatie is ingericht op het vinden van de beste medewerkers. Via ons maakt u gebruik van onze infrastructuur, netwerk, licenties, door ontwikkelde aanpak, ervaring en expertise. Het resultaat is een groter bereik en betere medewerkers.

Bovendien is het vinden van nieuwe medewerkers arbeidsintensief. Het vereist continue aandacht op het proces. Door het over te laten aan ons houdt u meer tijd over. Tijd die u kunt besteden aan uw vak, klanten en bedrijf. Dat leidt tot snellere groei.

Wij hebben een specifieke wervings- en selectiemethode die is gevormd door onze jarenlange ervaring in dit vak. En omdat we begrijpen wat u zoekt. Neem contact met ons op en laat u overtuigen van de voordelen van Flexgenoot.

Flexgenoot. Samen komen we verder!

Bel ons!

  Uw naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer bent u het beste bereikbaar?

  Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam Zaandam 
  Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam