fbpx

Kwaliteit adviesproces. Voldoen aan de eisen

Bij het geven van (herstel)advies, bijvoorbeeld voor een hypotheeklening, zijn de passendheid van het advies en de kwaliteit van de bemiddeling belangrijk. De klant moet hierbij centraal staan. De AFM houdt hier toezicht op. Voor adviesorganisaties is het van groot belang dat het advies en de bemiddeling kwalitatief goed zijn. Dat het daarmee voldoet aan de wettelijke eisen en de inzichten van de toezichthouder is belangrijk, maar het gaat natuurlijk in de eerste plaats om een goede dienstverlening naar uw klanten. Dat is immers de levensader van uw bedrijf.

Wij beschikken over grondige kennis van (herstel)advies en de Wft adviesregels en hebben ons verdiept in de specifieke eisen die de toezichthouder AFM daar aan stelt. Ook hebben wij veel ervaring met het uitvoeren van kwaliteitscontroles op adviesrapporten. En met het uitwerken en invoeren van kwaliteitsmaatregelen bij geconstateerde bevindingen.

Vanzelfsprekend helpen wij u ook als u (tijdelijk) mensen nodig hebt, zoals adviseurs met hersteladvies ervaring.

Wilt u weten of uw adviesproces beter kan of aan de eisen voldoet? Of hebt u specialisten nodig die uw adviesrapporten kunnen controleren? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met u op.

Flexgenoot. Samen komen we verder!

Bel mij terug

    Uw naam

    E-mail

    Telefoon

    Wanneer bent u het beste bereikbaar?