fbpx

Detacheren

Bij detacheren wordt een medewerker van Flexgenoot voor een bepaalde periode of voor de duur van een project bij u ingezet. Indien gewenst kan een medewerker na een afgesproken detacheringsperiode bij u in dienst treden.

Voordelen van detacheren

 • Wij verzorgen de werving en (voor)selectie
 • Snel ervaren, hoog opgeleid personeel aan de slag
 • Geen werkgeverschap; u betaalt alleen de gewerkte uren
 • Geen loondoorbetalingsverplichting bij ziekte
 • Geen administratieve rompslomp
 • Wat u niet in dienst heeft, hoeft u niet te ontslaan als het tegen zit

Voordelen van Flexgenoot

Een relatie opbouwen staat bij ons centraal. Wij verdiepen ons in bedrijven en branches. Onze professionals kennen wij persoonlijk. Daardoor zijn wij in staat om kwaliteit te leveren.

Wij richten ons op de vakman die zijn vak verstaat en het speelveld kent. Iemand die meedenkt, met oplossingen komt en aan een half woord genoegd heeft. Iemand die uw bedrijf vooruit helpt. Dat vinden wij belangrijk.

Bij ons zijn motivatie, toewijding en écht willen leidend bij het selecteren van kandidaten. Uiteraard zijn ‘papieren’ belangrijk. Maar wij werken vanuit de overtuiging dat ‘papieren’ niets waard zijn zonder inzet, motivatie en passie. Hard werken, de dingen goed willen doen en gezond verstand gebruiken. Daar begint het allemaal mee. Dat brengt een professional verder.

Wij spreken uw taal. Bij ons hebt u direct contact met een enthousiaste ondernemer uit de praktijk, die zelf met het bijltje heeft gehakt. Door onze praktijkervaring beschikken wij over veel kennis van producten, processen, systemen en mensen. Daardoor zijn wij als geen ander in staat om voor u de juiste professional te vinden.

Volledig gecertificeerde online backoffice. Door onze innovatieve manier van online en papierloos werken kunnen wij veel van onze energie stoppen in onze opdrachtgevers en professionals. Onze gecertificeerde en volledig gedigitaliseerde backoffice wordt verzorgd door onze betrouwbare partner One Payroll B.V.

Wij werken volgens de ABU cao.

Flexgenoot. Samen komen we verder!

Wat kost een medewerker?

Vraag een offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld een vacature aan. Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Bel mij terug

  Uw naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer bent u het beste bereikbaar?