fbpx

Samen komen we verder!

Voor veel ondernemers is het vinden van een nieuwe medewerker geen dagelijkse kost. Ze zijn er organisatorisch niet op ingericht en vaak doet een medewerker dat ‘er bij’​. De organisatie van Flexgenoot is juist ingericht op het vinden van de beste kandidaat. Onze opdrachtgevers maken gebruik van onze infrastructuur, netwerk, licenties, aanpak, ervaring en expertise. Het resultaat is een groter bereik en betere kandidaten.

Bovendien is het vinden van nieuwe medewerkers arbeidsintensief. Het vereist continue aandacht op het proces. Door het over te laten aan Flexgenoot houden opdrachtgevers meer tijd over. Tijd die ze kunnen besteden aan hun vak, klanten en bedrijf. Dat leidt tot snellere groei.

Wij hebben een specifieke wervings- en selectiemethode die is gevormd door onze jarenlange ervaring in dit vak. En omdat we begrijpen wat u zoekt. Neem contact met ons op en laat u overtuigen van de voordelen van Flexgenoot.

Flexgenoot. Samen komen we verder!

UITZENDEN

Uitzenden via ons betekent dat u toptalent meteen kunt inzetten als u het nodig hebt. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat. Parttime of fulltime, studerend of afgestudeerd, starter of professional. Zo bent u precies zo flexibel als u wilt zijn. Meer info >>

WERVING & SELECTIE

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. De tijd die u daar aan besteed, kunt u niet besteden aan uw klanten en uw bedrijf. Wilt u tijd besparen en gebruik maken van onze infrastructuur, netwerk, licenties, aanpak en expertise? Meer info >>