fbpx

Wij bieden meerdere diensten aan, maar één van de mooiste vinden wij zelf onze payroll dienst; de Flexgenoot Ontzorg Service. Waarom? Omdat wij er van overtuigd zijn dat we ondernemers met deze service écht ontzorgen. Het stelt ze in staat om ‘lichtvoetig’ te ondernemen en meer tijd vrij te maken voor waar ze goed in zijn: hun bedrijf vooruit helpen. En minstens zo belangrijk: het geeft een positieve impuls aan de binding met de medewerkers. Met onze service halen ondernemers immers een gespecialiseerde en professionele afdeling personeelszaken in huis die goede voorwaarden en zorg biedt.

Flexgenoot Ontzorg Service

Bij onze payroll dienst draagt de ondernemer het werkgeverschap aan ons over. Flexgenoot neemt alle risico’s van het werkgeverschap en alle administratieve rompslomp rondom het dienstverband uit handen van de ondernemer. Denk hierbij aan ziekte- en ontslagrisico, het verzorgen en verlengen van de arbeidsovereenkomsten, de loondoorbetaling bij ziekte en de salarisadministratie. Maar ook de administratieve rompslomp met en de afdrachten aan instanties als de belastingdienst, UWV, arbodienst en pensioenuitvoerder.

De ondernemer werft zelf zijn medewerkers en meldt ze bij ons aan. Vanaf dan verzorgen wij alles. Hij hoeft alleen nog maar de uren aan ons door te geven. Zo makkelijk is payrolling. Onze Ontzorg Service is al interessant vanaf 1 medewerker.

Voordelen Flexgenoot Ontzorg Service

Een aantal belangrijke voordelen op een rij:

  • Goede zorg en voorwaarden voor de medewerkers (afgestemd op cao bedrijf)
  • Ondernemen zonder werkgeversrisico’s, zoals ziekte en ontslag
  • Ondernemen zonder administratieve rompslomp rondom dienstverband
  • Continuïteit en flexibiliteit (via Flexgenoot 4 jaar tijdelijke contracten in plaats van 2 jaar)
  • Voldoen aan wet- en regelgeving met betrekking tot werkgeverschap
  • Kostenbeheersing: alleen de gewerkte uren betalen

Baas in eigen huis

Ondernemers hoeven niet te vrezen voor hun autonomie. Ze blijven onbetwist de baas in eigen huis en houden de regie. Wij bemoeien ons nooit met de operationele zaken en de medewerkers blijven onder begeleiding en aansturing van de ondernemer vallen.

Meer weten?

Kijk op onze website voor meer informatie over onze Flexgenoot Ontzorg Service. Hebt u liever persoonlijk contact? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Flexgenoot. Samen komen we verder!

Flexgenoot is een Zaanse onderneming en richt zich op het ontzorgen van ondernemers. Onze backoffice is NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, ABU lid en geregistreerd bij de SNA. Kwaliteitskeurmerken die ondernemers en medewerkers zekerheid bieden.


Ralph Hinze | mei 2017 | ralph@flexgenoot.nl