fbpx

Minder risico, minder administratief gedoe, meer flexibiliteit, meer tijd voor uw klanten, meer tijd voor uw vak. Dat is wat wij te bieden hebben aan ondernemers zoals u.

Flexgenoot. HR partner en payroll specialist voor ondernemers

Steeds meer ondernemers kiezen er voor om hun personeelszaken uit te besteden. En gelijk hebben ze. Daarmee spelen ze zich immers ‘vrij’ voor het ondernemerschap. Het Zaanse Flexgenoot is een payroll specialist en neemt werk en zorgen over van ondernemers.

Wat is payroll?

Bij onze payroll service neemt Flexgenoot uw medewerker in dienst wordt daarmee juridisch de werkgever. Uiteraard blijft u baas in eigen huis en verandert er niets aan de binding met uw medewerker. U werft zelf, voert het arbeidsvoorwaardengesprek en blijft als leidinggevende verantwoordelijk voor de aansturing en coaching op de werkplek. Nadat u de medewerker bij ons hebt aangemeld, verzorgen wij alles. Wij nemen u de risico’s van het werkgeverschap en alle administratieve rompslomp uit handen. U hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. En daarmee zijn uw personeelszaken geregeld. Zo eenvoudig is het.

Hoe werkt het?

Wij nemen veel werk en zorgen van u over waaronder:

  • het opstellen van de arbeidsovereenkomst
  • het risico van loon doorbetalen bij ziekte
  • het ontslagrisico
  • de complexe personeelsadministratie
  • wet- en regelgeving omtrent arbeid
  • verzuimbegeleiding
  • etc.

Bovendien bent u langer flexibel. Via ons kunt u tot 5,5 jaar werken met tijdelijke contracten, in plaats van 2 jaar regulier.

Goed voor uw medewerkers

Prettig om te weten: wij bieden uw medewerkers goede voorwaarden en zorg. Zo krijgen zij een arbeidsovereenkomst conform de ABU cao, afgestemd op de cao van het bedrijf. En kunnen zij terugvallen op een professionele en gespecialiseerde afdeling personeelszaken.

Bent u ondernemer? En wilt u meer tijd om te ondernemen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Flexgenoot. Samen komen we verder!

Flexgenoot is een Zaans bedrijf en richt zich als HR partner en payroll specialist op het ontzorgen van ondernemers. Daardoor lopen zij minder risico, hebben zij minder administratieve rompslomp en hebben zij meer tijd om zich te richten op de kern van hun onderneming. Onze werkwijze is open en transparant. En wij beschikken over uitgebreide praktijkervaring. Daardoor kennen wij het speelveld en zijn wij als geen ander in staat om passend te adviseren.

Onze backoffice is NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, ABU lid en geregistreerd bij de SNA. Keurmerken die ondernemers en medewerkers zekerheid bieden.


Ralph Hinze | september 2017 | ralph@flexgenoot.nl